12 Nisan 2009 Pazar

Emirates'te Villareal yenmeye çalışacağız...

A.Wenger salı akşamı Villarreal’i yenmek için sahaya çıkacaklarını söyledi.Arsenal,salı günü Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş mücadelesinde evinde Villarreal’i konuk edecek.Kuzey Londra ekibi,ilk ayakta deplasmandan 1-1’lik beraberlikle evine dönmüştü.Yarı final için, Arsenal’e golsüz beraberlik yetiyor.Fakat teknik direktör Wenger,“Biz 0-0’lık bir amaç razı olan bir takım değiliz.Evimizde çıktığımız her maça kazanmak için çıkarız.Rakip ister Manchester United ister Villarreal olsun bu değişmez” şeklinde konuştu.
Fransız teknik adam, “Arsenal’de herhangi bir takımın açığını yakaladığı anda değerlendirebilecek oyuncularımız var ve bunu iyi kullanacağız” diye ekledi.
Alınacak bir galibiyet,Arsenal’e turnuvada ilk dördün arasına çıkararak Manchester United-Porto mücadelesinin galibiyle yarı final oynama şansını getirir.Villarreal,buraya kadar oynadığı futbolla ne kadar zorlu bir takım olduğunu gösterdi.
Son olarak,Wenger, “Oyuncularımla konuşmamda,‘Yarı finale gitme şansını evimizde yakaladık. Bunu kazanmamamız için hiçbir sebep yok.Kazanacağımıza eminim’ diye açık bir şekilde durumu ifade ettim” diyerek sözlerine son verdi.

Hiç yorum yok: