15 Nisan 2009 Çarşamba

Arsenal son dakika!!!

İspanya’da 1-1 biten maçın rövanşında Villarreal ile karşılaşacak olan Arsenal’de Djourou forma giyemezken,Diaby’nin kadroda olacağı belirtildi.Arsenal,Şampiyonlar Ligi çeyrek final ikinci maçında Villarreal ile karşılaşacak.İspanya’da 1-1 biten ilk maç sonrasında,Arsenal bu maça ev sahibi avantajıyla çıkacak.
Sakat olan Diaby’nin durumunun belirsiz olduğu ama yedekler arasında yer alacağı belirtildi.Bu arada Wigan maçında sakatlanan Johan Djourou’nun da oynamayacağı açıklandı.
Maçtan önce bir basın toplantısı düzenleyen menajer Arsene Wenger,“Djourou’nun dizinden bir sakatlığı var.Bugün yeniden bir kontrole girecek fakat ondan çok umutlu değilim.Clichy’nin de problemleri devam ediyor.Her ikisi de yarınki maçta forma giyemeyecek ama Diaby kadroda yer alacak” diye konuştu.
R.Van Persie,sezon sonunda Arsenal ile yeni bir sözleşme imzalamak istediğini söyledi.Robin van Persie, sezon sonunda kulübü Arsenal ile kontratını yenilemeyi düşündüğünü açıkça dile getirdi. Bir yandan Şampiyonlar Ligi ve Federasyon Kupasında mücadele eden, bir yandan da Premier Lig’de dördüncülüğünü garantiye almak Arsenal’in de bu oyuncuyla yola devam etmek istediği öğrenildi.Oynadığı 35 karşılaşmada 13 gol kaydeden Hollandalı golcü,2010 senesinde serbest kalacak fakat takımdan ayrılmayı düşünmeyen oyuncu,sezon sonunda bir sözleşme bekliyor. The Daily Mirror’a konuşan Van Persie,“Şimdiye kadar kulüp ile birkaç görüşme yaptık ve hepsi olumlu geçti.Böyle konularda önemli olan,iki tarafın da istekli olması.Görünüşe göre her iki taraf da yeni bir kontrat imzalanmasını istiyor” dedi.Sözlerine devam eden Hollandalı,“Ancak bu sözleşmenin şu an yapılması mümkün değil.Wenger’in bu tarz şeylerin sezon sonunda yapılmasını uygun görüyor.Ben de onun bu kararına saygı duyuyorum ve bekliyorum.Sezon sonunda kulüple oturup konuşacağız.Güzel bir şekilde sonuçlanacağına inanıyorum” diye konuştu.

Hiç yorum yok: