8 Mayıs 2009 Cuma

Walcott sözleşme uzattı...

Arsenal'in genç yeteneklerinden Theo Walcott kulübüyle 4 yıllık yeni bir kontrat imzaladı. Londra ekibi haberi resmi internet sitesi aracılığıyla taraftarına duyururken,anlaşmanın finansal detaylarıyla ilgili bir bilgi vermedi.The Guardian Gazetesi'nin;Arsenal'in genç yeteneklerinden Theo Walcott'un kulübüyle 4 yıllık yeni bir kontrat için el sıkıştığı ve resmi imzaların kısa bir süre içinde atılacağı iddiasından kısa bir süre sonra kulüpten yapılan resmi açıklamada genç oyuncuyla nikah tazelendiği bildirildi.
Bu hafta içerİsinde,20 yaşındaki oyuncunun 4 yıllık anlaştığı haberleri geliyordu.Ancak anlaşmanın kaç yıllık olduğu resmen açıklanmadı.Arsene Wenger,yaptığı açıklamada,“Theo ile anlaşılmış olmasından dolayı çok mutluyum.”dedi. Wenger,ayrıca şu açıklamayı yaptı:
“Theo,üstün yetenekli ve çok zeki bir oyuncu.20 yaşındayken yaptıklarına bakınca,önünde uzun bir Arsenal kariyeri olduğunu söylemek zor olmaz.”Theo Walcott ise yaptığı açıklamada şunlara değindi:“Yeni sözleşme imzaladığım ve burada kaldığım için çok mutluyum.Buralara gelmemde payı olan herkese teşekkürler.Dünyadaki en iyi menajer ile çalışmaya devam edecek olmak çok güzel.”Walcott,bu sezon Arsenal ile 25 resmi maça çıktı.6 kez de milli formayı giyen oyuncu, İngiltere için 3 gol kaydetti.
Londra ekibinin Hollandalı yıldızı Robin van Persie'nin de 2008/09 sezonu sona ermeden yeni bir sözleşme imzalayacağı tahmin ediliyor.

Hiç yorum yok: