29 Mayıs 2009 Cuma

Thomas Kahlenberg Wolsburg'da...


Alman Bundesliga'da tarihindeki ilk şampiyonluğunu kutlayan Wolfsburg'ta,Auxerre forması giyen Danimarka'lı Milli futbolcu Thomas Kahlenberg'le 4 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.
Wolfsburg genel menajeri Jürgen Marbach,kulübün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, "Thomas Kahlenberg fevkalade bir futbolcu.Güçlü kadromuzu üst sınıf futbolcularla daha da iyi hale getirme niyetindeyiz" dedi.
Danimarka'lı ortasaha futbolcusu ise yaptığı açıklamada,"Wolfsburg formasıyla Bundesliga'da oynayacağım için çok mutluyum.Çok iyi bir kulübe geldim.Göstereceğim performansla, Bundesliga ve Şampiyonlar Ligi'nde takımıma büyük katkıda bulunmak istiyorum" dedi.
Bonservis bedeli için 4.5 Milyon Euro ödendiği belirtilen Kahlenberg,bu sezon Auxerre formasıyla ligde 2'si yedekten olmak üzere 33 maçta görev almış ve 5 kez fileleri havalandırırken 2 de sarı kart görmüştü.
Fransız ekibin '10' numarası olan başarılı futbolcu,2005'te Brondby'den transfer olduğu Auxerre'de toplamda ise 129 lig maçına çıkmış ve 19 gol kaydederken,Danimarka Milli takım formasını ise 26 defa terletip 2 gol atmıştı.

Hiç yorum yok: