4 Eylül 2008 Perşembe

İngiltere'de iki maneger sıkıntıda


Elindeki güvendiği oyuncuları kaybeden ve istediği isimleri kadrosunda göremeyen manejerler istifa etmeye başladı.
Önce N.Castle United'ın manejeri Big Kev Lakaplı Kevin Keagen uzun görüşmler sonunda kalmaya zor ikna edildi.Ardından West Ham United manejeri Alan Curbishley takımdan ayrıldı.
Curbishley, elindeki kadronun sakatlıklardan dolayı yeterli olmadığını ve oyuncuların satışına izin vermediğini daha önce açıklarken, West Ham'ın George McCartney'yi Sunderland'e satması bardağı taşıran son damla oldu.
Transfer döneminde Anton Ferdinand'ı da gönderen West Ham, Curbishley'nin takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakarken, yerine en büyük adayın daha önce West Ham'da da forma giyen Slaven Bilic'in olduğu iddia ediliyor.West Ham 3 maçta topladığı 6 puanla 5. sırada yer alırken, haftasonu Blackburn Rovers karşısında alınan 4-1'lik galibiyetin ardından Neill'le Curbishley'nin kavga ettiği, Neill'ın da "Seni işinde tuttuk" diye bir çıkış yaptığı iddia edilmişti.
Curbishley'nin istifa duyurusunda şu ifadeler yer aldı: "1974 yılında okuldan ayrılıp West Ham United'la futbol kariyerime başladım. Ve hayatım boyunca bir West Ham taraftarı oldum. Böyle büyük bir kulüpte menajerlik yapmış olduğum için çok gururluyum ve istifa kararı vermek benim için çok zor oldu. "
Türkiye'de istediği futbolcuyu alamayan veya gitmelerine engel olamayan teknik direktörler genelde işinin başında kalır.Ama eninde sonunda yollar ayrıldığında çarpıcı açıklamalar yapmak gibi huyları vardır.

Hiç yorum yok: