22 Eylül 2008 Pazartesi

Dünya liglerinden kısa notlar...


**Almanya'da ağır hezimete uğrayan B.Münih evinde ilk yarısı 2-0 biten maçta tarihi bir skorla Werder Bremen'e 5-2 yenildi.5 maç sonunda Bundesliga'da Schalke 11 puanla lider.
**İtalya'da şampiyon adaylarının galip geldiği haftada lider Lazio'u yenen Milan ilk galibiyetini aldı.J.Morinho'lu İnter 7 puan ve aaverajla liderliğe yükseldi.
**İspanya'da Barcelona'nın da geri dönmesiyle bu yıl güzel bir şampiyonluk mücalesi bekliyoruz.3 hafta sonun 7 puanlı 4 takımdan averajı en iyi olan Valencia lider.
**Fransa'da henüz 6.hafta olmasına rağmen kaçınılmaz sona doğru yönelme başladı.Lyon geçtiğimiz yıllardan düşük performansla başladığı ligde puan farkını 4'e yükselterek liderliğini sürdürdü.
**Hollanda'da 3 hafta sonunda Ajax,Psv,Feyenoord değil 7 puanla Groningen lider.
**Türkiye'de ise Beşiktaş ve Trabzonspor iyi giriş yaptığı ligde yükselişlerini sürdürdüler.Averajla lider Beşiktaş.
**İskoçya'da şampiyonluk adayları maçlarını kazandı.6.hafta sonunda G.Rangers 3 puan farkla Celtic'in önünde.
**Rusya'da ligin sonları yaklaşırken Rubin Kazan 22 haftada topladığı 48 puanla en yakın rakibinin 9 puan önünde lider.
**Arjantin Apertura'da 7.hafta sonunda da San Lorenzo'nun çıkışı devam ediyor.San Lorenzo Boca Juniors'ın son üç maçta puan kaybetmesiyle 16 puanla liderliğe yükseldi.
**Brezilya'da ise çetin bir şampiyonluk mücadelesi var.26.hafta sonunda geçen yıldan farklı olarak Grêmio 50 puanla takipçisi Palmeiras'ın 1 puan önünde lider.
**Küçük bir notta bizden;her hafta cuma günü blogta aktardığım iddia önerileri bölümünde bu hafta bulunan 7 maçın tamamında başarılı sonuç vardı.12,68 oran umarım takipçileri kazandırmıştır.

Hiç yorum yok: