23 Kasım 2008 Pazar

Manchester City 3 Arsenal 0

İngiltere Premier Lig'in 14. haftasında Arsenal deplasmanda Manchester City'e 3-0 mağlup oldu. Ev sahibi City'nin gollerini 5. dakikada Ireland, 56. dakikada Robinho ve 90. dakikada penaltıdan Sturridge attı.Arsenal ligdeki 5.mağlubiyetini alarak kötü gidişi sürdürdü.Üst sıradaki takımlar da haftayı beraberliklerle kapatması farkın fazla açılmamasını sağladı.
Bu sonuçla üst üste iki haftayı yenilgiyle kapatan Arsenal 23 puanda kalarak ligde 5. sıraya gerilerken, 4 hafta aradan sonra kazanan Manchester City puanını 17'ye yükseltti.Bu yenilgiler herkesi çok üzdüğünden eminiz.Ama Asrsenal bu değil.İyi futbolu sahada gösteren Arsenal birkaç eksik oyuncu yüzünden üstüste yenilgiler almaz.Geri dönüş daha iyi olur umarım.
Kadrolar şöyleydi.
Arsenal:Manuel Almunia,Gavin Hoyte,Aaron Ramsey(58),Johan Djourou,Mikael Silvestre,Gael Clichy,Samir Nasri,Denilson,Alex Song,Abou Diaby,Carlos Vela(69),Nicklas Bendtner,Robin Van Persie
Manchester City:Joe Hart,Pablo Zabaleta,Micah Richards,Richard Dunne,Javier Garrido,Shaun Wright-Phillips,Stephen Ireland,Vincent Kompany,Darius Vassell,Blumer Elano(73),Robinho,Dietmar Hamann(81),Benjani Mwaruwari,Daniel Sturridge(87)

Hiç yorum yok: