4 Kasım 2008 Salı

Türkiye Süper Ligde neler oluyor?



Geçen haftaki nöbetçi teknik direktörlük yazısı daha kurumadan J.Jarabinsky gitti yerine Mehmet Özdilek geldi.Şifo Antalyaspor kadrosuna inandığını bildirdi ama Beşiktaş maçında takımın resmen hocasıyken başında sahaya çıkmadı.
Neyse hafta sonu Hacettepe Konyaspor'a son 5 dakikakada yediği gollerle 2-1 yenilince ligin belkide en mütevazi hocası olan Osman Özdemir de istifasını hem de bence onu zorlayan kulüp başkanıyla beraber açıkladı.
Pazar günü Sivas'ta mağlup olacağı belli bir takımın hocası olan Ali Yalçın da 3-1 yenildikleri maç sonrası istifa etti.
Olaylar dinmek bilmedi;İ.Cavcav iki takımı idare ettiği için ikisinin de başına eskiden çalıştırdığı isimleri getirmek istedi.Gençlerbirliği için düşündüğü Samet Aybaba ile görüşme yaptığı ortaya çıkınca mevcut teknik direktörü Mesut Bakkal istifa etti.Diğer yandan Samet Aybaba da Bursaspor yönetimine istifasını verdi.Hacettepe'nin başına uzun süredir takım çalıştırmayan Erdoğan Arıca geldi.Bursaspor'un başına ise birileri gitsin de yerine geçeyim diye siperde bekleyen Güvenç Kurtar geçti.Denizlispor için işler hala karışıkken bir başka sıkıntılı durum Kocaelispor'da yaşanıyor.Teknik direktör Yılmaz Vural 4 maç men cezası alırken Kocaelispor'dan alacaklarını gerekçe gösteren 3 Sırp futbolcu Dusan Andelkoviç, Dorde Tutoriç ve Nenad Jestroviç, FIFA'ya başvurarak sözleşmelerini tek taraflı feshedip ülkelerine döndüğü öğrenildi.
Tüm bunlar olurken ligin ilk 6 sırasındaki takımların teknik direktörlerinin değişmediğini görüyoruz.İstikrar ve sportif başarı temel ölçüyken zaman herşeyin ilacı.
Bekleyeceğiz ve gelişmeleri takip edeceğiz.

Hiç yorum yok: