1 Kasım 2008 Cumartesi

Stoke City 2 Arsenal 1


İngiltere Premier ligi 11.haftasında deplasmanda Stoke City 2-1 yenildik ve ligdeki 3.mağlubiyetimizi alarak 20 puanda kaldık.Britannia Stadyumu'ndaki karşılaşmada 11. dakikada Fuller ile öne geçen Stoke City 90 dakika Arsenal karşısında dirençli bir mücadele gösterirken, 73. dakikada Olofinianna'nın golüyle durumu 2-0 yaptı ve rahatladı. Arsenal'in tek sayısı ise 90+4'de Clichy'den geldi.
Arsene Wenger'in Arsenal'i ligde hafta içi evinde Tottenham ile 4-4 berabere kaldıktan sonra bir puan kaybı daha yaşadı. 72. dakikada ise takımın Togolu yıldızı E.Adebayor sakatlanarak yerini Vela'ya bıraktı.
Adebayor'un sakatlığının ciddi olmasından şüphe ediliyor. Aynı şekilde maçta 90+2'de kötü bir şekilde sakatlanan Theo Wallcott da maçı tamamlayamadı. Omzundan sakatlanan Wallcott sedye ile saha kenarına alındı.Kadrolar şöyleydi.
Arsenal:Manuel Almunia,Bacary Sagna,Theo Walcott(58),Kolo Toure,Mikael Silvestre,Gael Clichy,Alexandre Song,Denilson,R.Van Persie(65),Cesc Fabregas,Abou Diaby,Emmanuel Adebayor,Carlos Vela(73),Nicklas Bendtner
Stoke City:Thomas Sorensen,Andy Griffin,Abdoulaye Faye,Ryan Shawcross,DannyHigginbotham,Amdy Faye,Seyi Olofinjana,Salif Diao,Glenn Whelan(78),Rory Delap,Ricardo Fuller,Richard Cresswell(85) ,Mamady Sidibe,Dave Kitson(90)

Hiç yorum yok: