21 Ekim 2012 Pazar

Wenger'in maç yorumu

Norwich iyi bir savunmayla maça odaklanmıştı.Topu daha fazla yönetmemize rağmen yaratıcılık yoktu.Bu hayali bir hakimiyetti.Performansımız hayal kırıklığı yarattı.
Mağlubiyetin nedeni odaklanma yoksunluğu olduğunu düşünüyorum.20 dakika sonra oyuna girmeye çalıştık odaklanma eksikliğine bağlı üst düzey oyunumuz sahada yoktu.
Savunmada yeteri kadar iyi olmamamıza rağmen kimseyi suçlamıyorum.Çarşamba daha iyi savunma mantalitemiz olacak.Takım tutumu iyi olmasına rağmen sezondaki oyunumuzun altında kaldık.Bu sezonda üretken olamadığımız ilk maç.
Alex Oxlade-Chamberlain kalçasına aldığı darbe sonucu oyundan çıktı.Durum uzun süreli değil.Çarşamba sahada olacaktır.
Jack Wilshere 14 aydır ilk kez A takıma geldi.Oyun istediğimiz gibi gitseydi süre alacaktı.Pazartesi yedek takımda olacak.Ona ihtiyaç duyuyoruz.Bu geleceğini belirleyecek.
Bu yenilginin şoku olumlu bir geri dönüş yaratmasını umuyorum.Bu kadar zorlukla karşılaşacağımızı düşünmediğimiz maçı onlar hak ettiler.Mücadeleye hazır değilseniz premier ligde kötü sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.Norwich iyi savunma ile bize şans tanımadı.
Milli takıma giden oyuncular bahane değil.Bu daha iyi oyuncularımız var demek olsa da futbol sahada sergileniyor.
Sakatların geri gelmesi iyi oluyor.Çarşamba Gibbs ve Walcott olmayacak.İyi geri dönüşler olacaktır.
Wenger çok beklediğim şeyler söyledi.Ancak bugün sattığımız oyuncuların performansını görünce halimizi günlük sorgulamak istiyorum.Ne yapıyoruz biz.Neyse bu çok yanlış eleştiri tarzı.Takım daha iyi olacak.Sadece iyi oyunlarla fazlaca ümit topladığı için hayal kırıklığımızın sonucu bu yorumlar.
Destek ve inanca devam.


Hiç yorum yok: