25 Ekim 2012 Perşembe

Steve Bould'un Schalke maçı yorumu

Arsene Wenger'in cezasından dolayı basın toplantısına katılan Steve Bould,Schalke karşısında aldıkları yenilgiyi değerlendirdi.Etkisiz bir futbol ortaya koyarak rakibimize 2-0'lık skorla yenildik.İngiliz kulüpleri haricinde 2003 yılından bu yana evinde yenilmiyorduk.45 maçlık yenilmeme serisini de Schalke maçında kaybetmiş olduk.Yenilginin kendilerine ders olduğunu söyleyen Bould, "Cumartesi günü aldığımız yenilgi bizi olumsuz yönde etkiledi ve bu maça da yansıdı.Bu maçta kendimize yeterince güvendiğimizi söyleyemem. Milli maç aralarından bu yana takım eski formunda değil.Biraz yorgunluk var ama bunu bahane olarak öne sürmüyorum." sözlerini sarfetti.Kötü bir pozisyonda gol yediklerini sözlerine ekleyen Bould, "Öyle bir pozisyonda gol yemeyi istemezdik.Ayrıca bu maçı 0-0'lık skorla tamamlasaydık da sonuçtan memnun olurduk.Kendimize olan güvenimizi yeniden kazanmamız gerekiyor.Cumartesi oynayacağımız QPR maçında böyle olmamalıyız." ifadelerini kullandı.Grupta 9 puan var alıncak.Bu maçlardaki performansa göre sıralama belirlenecek.
Walcott konusunda emin değilim ama Alex ve Wilshere cumartesi sahada olabilir.
0-0 giden maçta golü bulmak için gücümüzü toparlayamadık ve gol yedik.Tepki veremedik.Wenger'i yanımda görmek iyi tabiki.Olmamasını özledim.
West Ham United maçından sonra ivmemiz düşmeye başladı.Milli takım arasından sonraki yorgunluk bunun temel nedeni gibi görünüyor.Cumartesi zor olacak ama ivmeyi tekrar lehimize çevirmemiz gerekiyor.Yorgunluk üzerine son 5 maçta golü yedik ve geri dönmemiz gerekti.Bunu aşmak için erken gol bulmak lazım.Bu bize çok yardımcı olacaktır.
Schalke ilk yarısı bize iyi bir ders oldu.Devre arasında sorunları konuştuk.Gol atamamayı kabullenmek gibi zor bir dönem geçirdik.Dersimizi aldık.
Andre Santos çok iyi bir oyuncu.Takım için kötü oyun onun için de geçerliydi.
Evimizde maç kaybederek taratarımızı çok üzdük.Bizde yarattığı hayal kırıklığını ve üzüntüyü aşıp toparlamamız gerekiyor.

Hiç yorum yok: