20 Ekim 2012 Cumartesi

Norwich City maçı öncesi takımda son durum

 
 
 
 
 
Norwich City maçı öncesi takımdaki son durum hakkında Arsene Wenger açıklama yaptı.
Theo Walcott cumartesi maçın kadrosundan çıkartıldı.Göğsünde ve akciğerlerinde yaralanma var.Klinik olarak davranmak zorundayız.Nefesi hızlı kısa ama o vücudunda morarmalar var ve o iyileşir.Hiçbir büyük endişe yok ama o normal bir düzeye geri dönmesi için iki haftaya ihtiyacı var.
Kieran Gibbs de cumartesi sahada olmayacak.West Ham maçında sakatlanan genç oyuncu henüz iyileşmedi.Çarşamba hazır olabilir.Ama QPR maçı için daha büyük bir şansı var.

Fabianski perşembe takımla çalışmaya başladı.Ancak antremanda ayak bileğinde bir bağ problemi yaşadı.En az 3 ay sahalarda olmayacak.
Szczesny 2 hafta da sahalardan uzak olacağını düşünüyorum.
Rosicky birkaç hafta sonra dönmüş olur.Diaby'nin sakatlığı devam ediyor.
Bir yıldan daha uzun bir süredir yaşadığı sakatlıkla boğuşan Wilshere,geçtiğimiz haftalarda tamamen iyileşmiş ve rezerv takımla birlikte maçlara çıkmaya başlamıştı.2011 yılının temmuz ayında sezon hazırlıkları sırasında oynanılan özel maçta sakatlanan Wilshere,ayak bileğindeki problemden kurtulmasının hemen ardından dizinden sakatlanmıştı.Sakatlığı boyunca zor günler geçiren 20 yaşındaki orta saha oyuncusunun dönüşü her seferinde ertelenmişti ancak bu sefer dönüşü kesin görünüyor.Eğer Norwich maçında forma şansı bulursa Wilshere 14 ay sonra A takım forması giymiş olacak.

Hiç yorum yok: