5 Mart 2009 Perşembe

Premier Lig yıldızlarının bilinmeyen yönleri

Futbol dünyasının yıldızları bilinmeyen yönleriyle şaşırtıyor(Özcan'ın katkılarıyla).
Alex Ferguson:Manchester United Menajeri Sir Alex Ferguson'un koyu bir Beatles hayranı olduğu ve John ile Yoko'nun evglilik cüzdanının orjinal bir kopyasına sahip olduğu ortaya çıktıktan sonra, The Sun diğer yıldız isimlerin bilinmeyen yönlerini açıkladı.
Arsene Wenger:Profesör lakaplı Wenger tam beş dili ana dili gibi konuşabiliyor ve Strasburg Üniversitesi'nden hem mühendislik hem de ekonomi diplomaları var.
Cristiano Ronaldo:Futbol dünyasının en büyük yıldızlarından biri olan Ronaldo'nun adı ABD eski başkanı ve aktör Ronald Reagen'dan esinlenerek konmuş.
Cesc Fabregas:Arsenal'in orta saha futbolcusu Gunners adına sağ ayağıyla bir çok gol kaydetti ancak Fabregas esasında solak.Taraftarların fark ettiği bu detay Fabregas Emirates dışında imza dağıtırken anlaşıldı.
Wayne Rooney:Sahada zaman zaman bir "büyücü" gibi olan Wayne Rooney'nin evde yanlız kaldığı dönemlerde en çok sevdiği şey Harry Potter'ın maceralarını izlemek.
Rio Ferdinand:Hip hop müzik hayranı olan Rio'nun "White Chalk" adından kendine ait bir plak şirketi bulunuyor.
Didier Drogba:Sahada agresif hareketleriyle ünlü olan yıldız golcü 2007'den beri UNICEF'in "iyi niyet" elçisi...
Jimmy Bullard:Sakatlıklarla boğuışan Hull'un yıldız ismi boş zamanlarını balık tutarak geçiriyor.Bu işte de oldukça başarılı olan Bullard'ın Gold Valley Gölü'nde düzenlenen balık tutma yarışmasında bir şampiyonluğu bulunuyor.
Edwin Van Der Sar:Hollandalı kaleci,vatandaşı ve Portakallar'ın çok sevdiği bir diğer isim olan Phillip Cocu ile aynı hastanede dünyaya gelmiş.Bu yeteri kadar şaşırtıcı olmayabilir ama ikilinin sadece aynı hastanede değil bir de aynı günde doğmuş olmaları bu detayı şaşırtıcı yapıyor.

Hiç yorum yok: