30 Mart 2009 Pazartesi

Arsenal'lilerin milli takım performansı...

Arsenal'in kaptanı Fabregas 'Topçular'ın Premier Lig'de şampiyon olabileceğine dair inancını koruyan İspanyol yıldız,Manchester United'ın 10 puan gerisine düşen Londra ekibinin bir mucize yaratabileceğine inanıyor.Sky Sports'a konuşan maestro şunları söyledi:"Mucizelere inanırım. Futbolda daha önce gerçekleşmedi mi defalarca?O zaman bu yıl da mucize yaşanmaması için bir sebep yok.Ama çok zor olacak.Öncelikle Chelsea'yi yakalamalı,sonra diğerlerine bakmalıyız. Kalan sekiz karşılaşmamızı da kazanmayı düşünmeliyiz."Sakatlığı nedeniyle yaklaşık üç aydır sahalardan uzak kalan İspanyol oyuncu,Arsenal’in ligde cumartesi günü oynayacağı Manchester City maçıyla dönüş yapacak.
Geçtiğimiz yaz Milan'ın transfer gündemindeki Arsenal'ın Togolu golcüsü,Londra'da kaldığı için pişman olmadığını belirtti.Adebayor yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Arsenal'da çok mutluyum.Başka bir takıma gitmediğim için hiç bir zaman pişmanlık duymadım.Şu an kulübün gidişatı iyi değil ama yine de burada olduğum için mutluyum.Tek isteğim Arsenal'da kalmak ve gollerimi bu takım için atmak."Sakatlık sonrası Togo milli takımıyla Kamerun maçına çıkan Adebayor maçın tek golünü atarak ülkesine 3 puanı getirdi.
Danimarka Milli Takımı'nın sağlık heyeti Arsenallı yıldız Nicklas Bendtner'in çarşamba günü Arnavutluk karşısında forma giymesinin zor olduğunu açıkladı.Cumartesi gecesi Danimarka'nın Malta'yı 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada yıldız oyuncu dizine bir darbe almış ve oyunu güçlükle tamamlayabilmişti.
R.Van Persie Hollanda'nın İskoçya'yı 3-0 yendiği maçta 45.dakikada kafa vuruşuyla takımının 2.golünü atarak rahatlamasını sağladı.
Sagna,Gallas ve Nasri Fransa'nın Litvanya'yı deplasmanda 1-0 yendiği maçta ilk 11'de,Clichy ve Diaby yedek başladı.
Fildişi Sahilleri'nin Malawi'yi 5-0 yendiği maçta K.Toure ve Eboue ilk 11'de başiladı.
Vela Meksika'da,Fabianski Polonya'da,Djourou İsviçre'de,Ramsey Galler milli takımında forma giydi.

Hiç yorum yok: