5 Aralık 2012 Çarşamba

Wenger'in Olympiacos yorumu

Uefa Şampiyonlar Ligi B grubu son maçından sonra Arsene Wenger şunları söyledi:
İyi bir ilk yarı oynadık.Birçok oyuncu bu düzeyde rekabet eksikliği yüzünden 2.gol şansını bulamdık.2.yarı fiziksel olarak oyundan düştük.
Olympiacos'un ilk golünde Szczesny'nin itirazı haklıydı.Topu verirken oyun başladı.Bu konuda tartışma yaratmak istemiyorum.Onun yaptığı net şekilde ortadadır.Çok konuşmadan evimizde oynacağımız maça odaklanmalıyız.
6 ay boyunca sakat olan Rosicky ile başladık.İlk yarı sonunda durumunu kontrol ederek temkinli davranmak adına karar verdik.Kasında sertlik olsa da bir sakatlık yok.Cumartesiye kadar daha iyi hale gelecektir.
Genç oyuncuları bu gece herkesin keşfettiğini hissediyorum.Onlar çok kaliteli oyuncular.
Diaby ve Rosicky gibi oyuncular sakatlıktan dönmesi bize ocak ayında yapacaklarımız konusunda bilgi verecek.Bunun için zamanımız kısa ama durumu göreceğiz.
Eşleşme konusunda bize bir yılbaşı hediyesi gerekiyor.2.olmakla dezavantajlı olup olmadığımız istatistikler tarafından kanıtlanmıştır.Şimdi bizim için önemli olan lige odaklanmak ve şampiyonlar ligini unutmak.Lige iyi bir şekilde dönerek etkili olmak istiyoruz.
Mitroglou bize 2 güzel gol attı.Emirates'te mükemmel bir kafa golü atan oyuncu bugün de uzaktan güzel bir vuruşla gol attı.Onu transfer edeceğimiz konusunda birşey söylemek istemiyorum.
Şampiyonlar ligi son 16 kuraları 20 aralıkta Nyon'da çekilecek.Wenger'in söyledikleri her zamanki gibi kenarı düzleştirilmiş düşünülen şeyler.Kuradan hediye bekleyen Wenger belli olan 3 lideri gözüne kestirmiş durumda.Anlaşılan o....

Hiç yorum yok: