1 Aralık 2012 Cumartesi

Arsene Wenger'in Swansea yorumu

Emirates'te 2-0 kaybettiğimiz Swansea maçından sonra Arsene Wenger şunları söyledi:
Maçta keskin bir yaratıcılığımız yoktu.Onlar bizden daha üretkendi.Hücuma fazla çıkmadan topa daha çok sahip oldular.Durumu değiştirmek için öalıştık ve riskler aldık.Son bölümde 0-0 beraberliğe oynamak için temkinli değildik.Oyun kalitemiz düşüktü.Kararlı ve yaratıcı bir oyun oynamamış olmamız sinir bozucu.
Swansea kazanmayı haketti.Bu sinir bozucu ama gerçek.Skor sürpriz değil.Onların iyi oynadığını biliyoruz.Son zamanlarda çok oyun oynadığımızdan kenarda pek çok yorgun oyuncumuz vardı.Zor oyunlar oynadığımız 2 deplasmandan geldik.Bugün de öyle bir maçtı.Bu oyunu kaybetmenin suçlusu aranamaz.Takımda düşüş olduğunu kabul ediyorum ve anlıyorum.
Birşeyleri lehimize çevirmek için takımda ruh var ama bunu başarabilmek için zamana ihtiyaç var.Takımımdan eminim.
İç sahada tutarlı sonuçlar alacağımız beklentilerine cevap veremiyoruz.Sezon başından beri üretken performansta olamamamıza çözüm bulmak gerekiyor.
Bugün 10.sıraya düşmemiz tabiki acı.İstediğimiz yerde olmamız endişe verici ama ben takımdaki ruhla geriye geleceğimizden eminim.Takımın kalitesi bunu yapacak seviyede.
Ocak ayında transferi böyle bir maçtan sonra konuşmak yanlış.Para harcayacağız mı derseniz buna hayır demem ama istediğimiz seviyede oyuncular bulursak.
Bu maç Olympiacos maçını düşünce olarak etkiler.Sakatlanmanın eşiğinde bazı oyuncuları dinlendirmemiz gerekiyor.Bugün de darbe alan oyuncular var.Onların durumuna yarın bakacağız.Olympiacos karşısında iyi bir oyun sergileyeceğimizi umuyorum.Bu bizim için çok önemli.Deplasmanlardan fazla endişeli değilim.İçerde el freniyle oynuyor gibi gözüküyoruz.Akıcı olmayan oyunun psikolojik bileşeni olabilir.
Çok karlı çıkacağımız bir haftayı 3 sıra kaybederek kapattık.Takımdaki eksiklik çok açık.Hücumda yaptığımız akışkan pas trafiğini bir türlü bulamadık.Maç içerisinde ivme kazanmıyoruz.Bölüm bölüm baskı yaratıyoruz ama etkili forvet oyuncu sayımız az oluyor.Kalabalık savunma içinde alan bulamıyoruz.Çoğu takım iyi kontralarda başarı sağlarsa bizi iç sahada yeniyor.Yine üzüntülü bir hafta sonu...

Hiç yorum yok: