1 Aralık 2012 Cumartesi

Arsenal-Swensea maçı öncesi

İngiltere Premier Ligi 15.maçında Emirates'te Swansea'yı konuk edeceğiz.
Everton ve Aston Villa deplasmanlarındaki beraberliklerden sonra 7.sıraya geriledik.Bu sırayı da korumak için mutlaka kazanmamız gerekiyor.Üstümüzdeki Everton ve Tottenham zorlu deplasmanlarda olacak.Onların puan kaybıyla bizim kazanmamız durumu tekrar 5.sıra demek.
Swensea geçen yıl olduğu gibi yeni menajeriyle de pas oyununa dayalı futbolunu sürdürüyor.Yeni transferleri de uyum sağladı.Kasım ayında mağlup olmadılar.Onlar da bizim gibi birkaç maçı berabere kapattı.Son West Bromich Albion maçında iyi oynadılar.
Everton maçında sakatlanan Sagna ve Koscielny maçı kaçıracak.Jenkinson ve Gibbs onların yerine forma giyecektir.Santos,Diaby ve Fabianski'nin sakatlıkları sürüyor.Walcott ve Podolski kadroda olacak.Rosicky maç eksiği yüzünden kadroda olur ama işler iyi giderse süre alır diye düşünüyorum.Ramsey'deki form düşüklüğü bugün Gervinho'nun 11'de oynamasını sağlayabilir.Onların pas oyununu bozmak için yine Ramsey'i de tercih edebiliriz.Onlarda Pablo Hernandez,Neil Taylor,Michel Vorm ve Darnel Situ maçı kaçıracak.De Guzman ve Danny Graham geri döndü.
Ligin pas gücü yüksek defans ve orta sahasına sahip iki takımını karşılaştıracak maç 17:00'de LigTv 3 ekranlarından yayınlanacak.

Hiç yorum yok: