5 Mayıs 2012 Cumartesi

Wenger'in maç yorumu

Çok kötü bir ilk yarı oynadık.İlk yarıdaki kalite ve kararlılık istediğim düzeyde değildi.İkinci yarı çok iyi oynadık.Yaklaşık 10 tane pozisyon bulduk ama değerlendiremedik.Onlar hatalarımızı çok iyi cezalandırdı.Üstün olduğumuz dakikalarda bulduğumuz şansları gole çeviremedik ve çok değerli 2 puan kaybettik.
3.goldeki hata gibi yaklaşık 5 veya 6 pozisyon verdik.
İlk yarıdaki yeterince keskin olmayan oyunu analiz etmek gerekir.Her zaman yaptığımız hazırlıklarla maç gününe kadar geldik.Ama oyuncular bilinçaltında maçı kazandık diye düşünmüş olabilir.Bunun için bir neden yok.Norwich iyi oynadı ve şansları değerlendirdi.
Şampiyonlar ligi katılım hakkı için artık ipler elimizde değil.Yarın oynanan maçların sonuçlarına göre nerede olacağımıza bakacağız.Bugün kazanmış olsaydık o maçlar bizi yerimizi garantilemek için ilgilendirecekti.
Bir soruda Arsenal'in ligi 3.bitirmesi hakkı mı diye soruldu.haktan kastınız nedir bilmiyorum ama 67 puan topladık.Geçen yıl da 68 puan toplamış ve 4.olmuştuk.
Savunma performansımız tabiki çok zayıftı.Çok zorluklarla savunmamızı iyi hale getirmiştik ama bugün tüm takımın defansif oyunu kötü oynadığını düşünüyorum.
Van Persie'nin penaltı pozisyonunda söyleyebileceğim tek şey hakem çok kararlı göründü.Kendi sahamızda bu sezon hiç penaltı kazanamadık.Diğer takımların penaltı sayısı 10-11 gibi.Bu durum çok şaşırtıcı.
Ramsey zihinsel olarak çok güçlü ama zorlu bir dönem geçiriyor.Hala en önemli işi öğrenmek.Her türlü durumla ilgilenmek ve başetmek zorunda.İlk hamlelerde şanssız ama iyi mücadele etti.Gücüyle durumu iyiye gidecektir.

Hiç yorum yok: