1 Ağustos 2009 Cumartesi

Chamakh değere bindi...

Arsenal'in,Fransız ekip Bordeaux'da forma giyen Faslı golcü Marouane Chamakh'ı transfer etmek üzere olduğu biliniyor.Hatta İngiliz ekip,Bordeaux'un istediği rakamı verdiği anda transferin bitmesi söz konusu.Ancak Fransız ekibin başkanı Jean-Louis Triaud,Arsene Wenger'in teklifi yükseltmeyi kabul etmemesinden çekiniyor.
AFP haber ajansına konuşan başkan,"Arsenal'in verdiği ilk teklifi söylemesem daha iyi" diyerek İngiliz ekibin ne kadar düşük bir teklifte bulunduğunu ima etti.
Her ne kadar Chamakh'ın da Premier Lig'de oynamak istiyor oluşu transferin olma ihtimalini yükseltse de,bu transferin gerçekleşmesi için Wenger'in biraz daha cömert olması gerekiyor.
Sözlerine devam eden Triaud,"Arsenal,bu oyuncunun gerçek değerinin ne kadar olabileceğini tahmin etmiyor olamaz.Eğer bize daha mantıklı bir teklifle gelirlerse,bu transferin bir an önce gerçekleşmemesi için hiçbir neden kalmaz" dedi.Geçtiğimiz sezon Ligue 1'da şampiyon olan Bordeaux'un başarısında büyük pay sahibi olan Chamakh, attığı 13 gol, yaptığı asistler ve gösterdiği çabayla tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Hiç yorum yok: