9 Ağustos 2009 Pazar

Capello Wilshere'a kapıları açtı

İngiltere Milli Takımı'nın tecrübeli hocası Capello,Arsenal'in genç yeteneği Jack Wilshere'nin, önümüzdeki yaz Güney Afrika'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'nda takımında yer alabileceğini ifade etti.
17 yaşındaki futbolcu,sezon öncesi hazırlıkları kapsamında düzenlenen Emirates Cup'ta,Rangers ve Atletico Madrid karşısında ortaya koyduğu performansla,izleyenleri büyülemişti.
Ayrıca,Wilshere'nin 2 gol atıp yıldızlaştığı Rangers maçını,Capello da tribünden izlemişti.
News of the World'ün haberine göre,Capello,genç futbolcuyu 2010 Dünya Kupası kadrosuna alıp almamaya sezon sonuna doğru karar verecek.
İtalyan teknik adamın "Önümüzde 9 aylık bir süre var.Wilshere'nin Güney Afrika'da olup olmayacağına bu süre zarfında karar vereceğim.Wenger'in O'nu oynatıp oynatmaması,tabi ki kararımı etkileyecek en önemli faktörlerden bir tanesi olacak.Emirates Cup'ta izlediğim kadarıyla,kendisini bir hayli geliştirmiş" diyerek,genç futbolcuyu teşvik edici açıklamalarda bulundu.
Capello,"Genç yaşına rağmen,kendisine bir hayli güveni var.Arkadaşları sürekli topu O'na atıyorlar" diyerek,17 yaşındaki futbolcudan etkilendiğini de gizleyemedi.

Hiç yorum yok: