1 Ocak 2013 Salı

Arsene Wenger'in Southampton yorumu

Deplasmanda 1-1 berabere kaldığımız Southampton maçından sonra Arsene Wenger şunları söyledi:
Bugünkü performansımızla kazanmayı haketmedik.Bu maç noel üzerine koyduğumuz hedeften 2 puan geriye düşmemize neden oldu.Pozisyon bulmadan ve vermeden geçirdiğimiz maç 7 ve 5 gol attığımız Newcastle United ve Reading maçlarından sonra hem sinir bozucu hem de hayal kırıklığı yarattı.Gol şansı bulamadığımız maçta,yavaş ve penetre etmekten yoksun bir geceydi.Her zaman olan özellikler bu maçta yoktu.Bu performansın nedeni fiziksel değildi.Çok sinir bozucu bir durum.Son derece motive bir taraftara karşı oynadık.Ancak bizim problemimiz zihinsel olduğunu düşünüyorum.
Maça çok iyi hazırlanmıştık ama pozisyon yaratamadık.Onların da atak girişimleri kalite düşüklüğü nedeniyle sonuçsuz kaldı.
Performansımızın nedeni hakkında belli bir sebep bulmak zor.Bir araya gelerek bu duurmu analiz edeceğiz.Büyük oyunlar yaklaşırken eski iyi oyunlar seviyesine dönmemiz gerekiyor.Federasyon kupasındaki deplasmandaki maçı kazanmak istiyoruz.Gervinho için süre daralıyor,kadrodan çıkacak.
Şu anda Henry ile ilgilenmiyoruz.Ocak ayı döneminde her türlü alternatifi incaleyeceğiz.Fikirlere açığız.Takımı güçlendirmek istiyoruz.
Walcott deplasmanda tek forvet oynaması zor oldu.Ofansif anlamda kimse fikir beyan adilmek için koşullar ona sağlanamadı.

Hiç yorum yok: