23 Ocak 2009 Cuma

İspanya Kral Kupası çeyrek final ilk maçları

Bu sezonki gol ortalamasıyla İspanya Ligi'nde adeta fırtına estiren Barcelona,Katalan derbisine sahne olan Kral Kupası çeyrek final karşılaşmasında Espanyol karşısında suskunluğa büründü.
Katalan derbisinin aksine gidip-gelen bir maç olan diğer çeyrek final maçı şampiyonların mücadelesi olarak adlandırılan Valencia–Sevilla karşılaşmasında,Sevilla deplasmanda 2-1'lik üstünlüğünü koruyamadı ve Valencia'nın oyunun son bölümünde bulduğu iki gole engel olamadı ve sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı.Goller D.Villa(6),Baraja(86),Juan Mata(87)-Luis Fabiano(52),Adriano(67)'dan geldi.
İspanya Kral Kupası diğer çeyrek final ilk maçında Real Betis'i konuk eden Mallorca sahadan 1-0 galibiyetle ayrılarak,önümüzdeki hafta içinde Estadio Manuel Ruiz de Lopera'da oynayacağı rövanş öncesi avantaj yakaladı.Mallorca sahadan Keita'nın 65.dakikada kaydettiği golle 1-0'lık galibiyetle ayrılırken bu maçın rövanşı 28 ocak çarşamba akşamı Estadio Manuel Ruiz de Lopera'da oynanacak.
La Liga ekipleri Athletic Bilbao ve Sporting Gijon arasında Estadio San Mames'te oynanan Kral Kupası çeyrek final ilk maçından gol sesi çıkmadı.Kupada adını son 4 takım arasına yazdıracak takım rövanş maçının ardından belli olacak.

Hiç yorum yok: