12 Ocak 2009 Pazartesi

Fortis Türkiye Kupası grup 4.hafta maç sonuçları

A grubunda Gaziantepspor'u deplasmanda 1-0 yenen Beşiktaş grubu 4 galibiyetle lider tamamladı.Gruptan çıkacak 2.takımı 17.01.2009'da oynanacak Antalyaspor-Gaziantepspor maçı belirleyecek.Bu maç öncesi Gaziantepspor 6 puanla 2.Antalyaspor 4 puanla 3.sırada yer alıyor.
B grubunda ise çetin bir son hafta bizi bekliyor.Maçlarını tamamlayan Kayserispor 7 puanla liderliğe yükseldi.Son hafta oynanacak Galatasaray-Malatyaspor ve Altay-Ankaraspor maçları sıralamayı belirleyecek.Galatsaray 7 Altay ve Ankaraspor ise 4'er puanda.Altay galip gelirse averajla gruptan çıkıyor.Ankaraspor ise galip gelmesi ve en az 2 farkla kazanması gerekiyor.Galatasaray ise elenen Malatyaspor'dan 1 puan bile alsa üst tura çıkıyor.
C grununda lider Sivasspor ve maçlarını tamamlayan Denizlispor'un 7 puanı var.Son hafta oynanacak Manisaspor-Sivasspor maçı sıralamayı belirleyecek.
D grubunda Fenerbahçe 9 puanla lider.İkinci 6 puanlı Bursaspor evinde Tokatspor'u yenerse gruptan çıkıyor.Eskişehirspor ise Kadıköy'de Fenerbahçe'yi en az 2 farkla yenmesi ve Bursaspor'un puan kaybetmesini bekleyecek.
A Grubu
Gaziantep B.B. 0 Antalyaspor 3
G.Antepspor 0 Beşiktaş 1
B Grubu
Ankaraspor 1 Kayserispor 2
Malatyaspor 0 Altay 3
C Grubu
Alanyaspor 2 Manisaspor 2
Sivasspor 1 Denizlispor 0
D Grubu
Eskişehirspor 2 Ankaragücü 1
Tokatspor 0 Fenerbahçe 1

Hiç yorum yok: