19 Haziran 2011 Pazar

Transferde son durum...

Fransa Ligue 1 şampiyonu Lille'in forvetlerinden Gervinho'nun artık imzaya çok yakın olduğunu düşünüyorum.Arsenal'ın önerdiği kontrattaki pürüzler giderildikten sonra Fildişi Sahilli oyuncunun 48 saat içinde transfer olması bekleniyor.Lille ile pazarlıklar sonrası bonservis bedeli olarak Fransız ekibine 12 milyon euro ödeyeceği iddia ediliyor.
Lille'in bu sezon çifte şampiyonluğa ulaşmasında büyük pay sahibi olan yıldız futbolcu 2010-11'de 18 gole imza atarken,10 kez de asist yaptı.
Buna istinaden Bendtner de satış listesine 13,6 milyon euro bonservis bedeliyle koyuldu.
En çok merak edilen gelişmeler ise Fabregas ve nasri'nin durumu.Fabregas için Barcelona ile görüşme yapılacağı bildirildi.Ancak Wenger satışı istemezse(istemeyeceğini belirtmişti) bu iş bu yıl da rafa kalkacak.Barcelona'nın da bütçe yaratmak için Villa'yı satmayı planladığı bildiriliyor.Bu satışı gerçekleştirseler bile yeterince paraları olmayacak gibi.
Nasri durumu ise biraz karışık.Kalmak istiyor mu istemiyor mu anlamadım.Sanırım Fabregas'tan gelecek haberlere göre kalıp kalmayacağını ya da alacağı ücretteki durumunu netleştirecek.Bir diğer söylenti de mukavalesi uzatılmadan sezonun gidişatına göre karar vereceği yönünde.Bunu Wenger riskli görüp kabul etmeyecek.Çok kritik bir haftaya giriyoruz.
Ayrıca Queensland Road üzerindeki bazı emlaklarını satışa çıkartmaya hazırlanan kulüp,bu satışlardan yaklaşık 30 milyon euro kazanç sağlamayı bekliyor.Halihazırda 40 milyon euroluk transfer bütçesi bulunan Wenger satışlardan gelen paranın tamamını transfere ayıracak ve dev bir bütçe yaratacak.

Hiç yorum yok: