9 Eylül 2010 Perşembe

Sakatlarda son durum....

Milli takımda sakatlanan Theo Walcott 4-6 hafta sonra takıma döneceği tahmin ediliyor.İsviçre maçında gereksiz bir darbe ile sakatlanan 21 yaşındaki oyuncunun 3 ekim günü oynanacak Chelsea maçına yetişmesi zor gibi görünüyor.Tam formunu yakalamışken sakatlanması büyük şanssızlık.
Blackburn Rovers maçında sakatlanan Van Persie için de durum benzer.Ayak bileğindeki sorun yüzünden 1 ay sahalardan uzak kalacak oyuncunun da Chelsea maçına yetişmesi bekleniyor.6 maç yapacağımız eylül ayında Bolton,Braga ve West Bromich Albion ile içerde,Sunderlan,Tottenham ve Partizan ile deplasmanda oynayacağız.
Liverpool maçında sakatlanarak ameliyat olan Samir Nasri ise cumartesi oynanacak Bolton maçında yetişebilir.Bu maçta duruma göre risk edilecek oyuncu Braga maçında kesin sahada olacak.
Sezona sakat giren Denilson,Djourou ve yeni transfer Squillaci ise rezerv takımla çıktıkları Blackburn maçında hazır olduklarını gösterdiler.
Ramsey ise çalışmalara başladı ve kasım ayında takıma döneceği bekleniyor.Kırık olduğu için bu süre biraz daha uzayabilir.
Bendtner ise kasık sakatlığı yüzünden yaklaşık 1 ay daha takımdan uzak kalacağı belirtildi.
4 veya 5 ilk 11 oyuncusu sakatlık problemi yaşıyor.Her yıl bu durumlarla savaşıyoruz.Kupa gelmemesine bir neden olarak bu durum gösterilebilir ama bahane değil.Umarım hepsi çabuk döner ve kısa sürede ritmimizi bularak ekim ayındaki zorlu maçlara hazır oluruz.

Hiç yorum yok: