28 Aralık 2008 Pazar

Aston Villa 2 Arsenal 2

İngiltere Premier Lig'de 19. Hafta'da nefesleri kesen maçta Aston Villa ile Arsenal sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı.Villa Park'ta Arsenal'in golleri 40.dakikada Denilson ve 49. dakikada Diaby'den gelirken,ev sahibi takımın golleri 65.dakikada penaltıdan Gareth Barry ve 90. dakikada Zat Knight'tan geldi.
Maçın en ilginç noktasıysa gol için bastıran takımın kalesinde golleri görmesi oldu.Aston Villa ilk yarıda rakibine büyük üstünlük kurduğu ve üç topunun direkten döndüğü ilk yarıda kalesinde golü görürken.Arsenal de farkı arttırmak için rakip kaleye yüklendiği dakikalarda A.Villa'nın gollerine engel olamadı.İkinci yarıda Arsenal'in Van Persie ile de bir şutu direkten döndü.
İzleyenlerin futbola doyduğu 90 dakika sonucunda Aston Villa yenilmezlik serisini 7 maça çıkartıp puanını 35'e yükseltirken,Arsenal de puanını 32'ye yükseltti.Aston Villa'yı bu sezon iki maçta da yenemedik.Kadrolar şöyleydi.
Arsenal:Manuel Almunia,Bacary Sagna,William Gallas,Mikael Silvestre,Kolo Toure,Emmanuel Eboue,Denilson,Alex Song,Aaron Ramsey(43),Samir Nasri,Gael Clichy(83),Abou Diaby,Robin Van Persie
Aston Villa:Brad Friedel,Nigel Reo-Coker,Curtis Davies,Luke Young,Zat Knight,James Milner,
Steve Sidwell,Gareth Barry,Ashley Young,Stiliyan Petrov,Gabriel Agbonlahor

Hiç yorum yok: