1 Ekim 2014 Çarşamba

Galatasara maçı öncesi

 
Uefa Şampiyonlar Ligi D grubu 2.hafta maçında Emirates'te Galatasaray'ı onu ediyoruz.Gianluca Rocchi'nin yöneteceği maç 21:45'te.
Sakatları saymak sıkıcı hale geldi.Geçen yıla göre darbe değil kas sakatlıkları daha fazla.Bu yıl sakatlıklar daha uzun süreli olmaya başladı.Ramsey,Giroud,Arteta,Monreal,Sanogo,Diaby ve Walcott kadroda olmayacak.Sakatlığı atlatan Wilshere ise ilk 11'de veya yedekte olacak.
Rakibimiz tam kadro Londra'ya geldi.Geçen yılı Türkiye'de 2.sırada bitirmelerine rağmen şampiyon olan Fenerbahçe'nin men cezası yüzünden gruplardan turnuvaya katıldılar.Türkiye liginde 4.maçlar sonunda 7 puanla 5.sıradalar.4 gol atıp 3 gol yediler.Etkili orta saha ve iyi kalecileri var.
Grupta söz sahibi olmak için bu maçı kazanarak oynayacağımız 2 Anderlecht maçına odaklanmamız lazım.Gruptaki bu 3 maçtan en az 7 puan çıkarmak gerekiyor.9 puan halinde gruptan terfi için yolumuz açık olacak.Ancak her yıl olduğu gibi gruptan 2.çıkıp sert bir rakiple eşleşmemek için kalan 5 maçtan 15 puan almak gerekiyor.Grubun diğer maçında Anderlecht ile Borussia Dortmund Belçika'da karşılaşacak.
Muhtemel 11'de Wilshere,Cazorla,Alex,Alexis dörlsüsünden 3'ü oynar gibi.Szczesny,Chambers,Mertesacker,Koscielny,Gibbs,Flamini,Wilshere,Alex,Mesut,Alexis,Wellbeck.
Maç D-Smart'tan canlı yayınlanacak.Maçı Beşiktaş'lı dostlarımın mekanı Suadiye Crampon'da izleyeceğiz.Nezih ortama İstanbul'daki tüm Arsenallileri beklerim.Tanışma ve projeler için sohbet şansımız da olur.
Geçmişin hesabını da ilk maçta gördükten sonra 9 aralıkta onları saf dışı bırakarak intikamı alırız.

Hiç yorum yok: