28 Temmuz 2014 Pazartesi

Calum Chambers Arsenal'de...

 
 
 
 
Arsenal,Southampton'dan genç savunma oyuncusu Calum Chambers ile uzun süreli bir kontrat yapıldığını duyurdu.1995 doğumlu sağ bek Calum Chambers Debuchy ile forma savaşı verecek.2 yıldır altyapısında yetiştiği Southampton forması giyen Calum Chambers İngiltere U-17 ve U-19 taımlarında toplam 24 kez forma şansı bulurken 5 gol atmayı başardı.
Transferin tamamlanmasından mutlu olduğunu belirten Wenger, "Calum'un bizi seçmesinden dolayı çok mutluyuz.Geçtiğimiz sezon genç yaşına rağmen lige çok iyi adapte oldu.Genç oyuncularda aradığımız tüm özelliklere sahip.Eminim harika bir gelişim gösterecek." dedi.
Hayallerinin gerçek olduğunu ifaden Chambers ise "Yıllardır Avrupa'nın zirvesinde yer alan takımlar arasında olan Arsenal'e imza attım.Çok mutluyum.Hemen bugün çalışmalara katılmak ve çok iyi hazırlanmak istiyorum." diye konuştu.
Arsenal,Chambers'ın transferi öncesinde Carl Jenkinson'ın kendisine kulüp bulmasını istemiş ve kadroda yer açmıştı.19 yaşındaki oyuncu,geçtiğimiz sezon 21 maçta görev almıştı.Calum Chambers 21 numaralı formayı giyecek.

Hiç yorum yok: