29 Temmuz 2008 Salı

Gökhan İnler transfer gelişmesi


Arsen Wenger,Gökhan İnler transferi için Udinese klubüne 8 milyon euro teklifte bulunmak üzere olduğu İngiltere ve İtalya basınında yer bulmaya başladı.Gökhan İnler'in Udinese ile olan sözleşmesindeki özel maddede bonservis bedeli maksimum 7 milyon euro olabileceği düşünülürse Wenger'in bu teklifi olumlu bir girişim olabilir.
Udinese oyuncuyu bırakmak istememesi üzerine 30.07.2008'de Arsenal teklifini iki katına çıkarttı ve 16 milyon euro teklif etti.A.Wenger bu oyuncuyu mutlaka takımda görmek istediğini açıkladı.Bu hafta içerisinde transferin çözüleceği bildirildi.
Hleb,Flamini ve G.Silva satıldıktan sonra orta sahaya çok yönlü üst düzey bir oyuncu arayan transfer kurdu A.Wenger 24 yaşındaki oyuncunun son bir yıldır yükselişini takip ediyordu.İtalya Seri A liginin başarılı yabancıları arasında gösterilen G.İnler için Arsenal'in rakipleri Juventus ve Liverpool.Tabiki klubü Udinese'yi de unutmamak lazım...
Ayrıca Gökhan İnler iki klüp anlaşırsa seve seve Arsenal forması giyebileceğini ve İngilterede oynamanın çok keyifli olacağını söyledi.
Emirates stadı taksitleri için yıldız oyuncuların satılabileceğini bildirince herkes üşüştü Londra'ya.Fabregas gibi klüp ile özdeşleşen isimlerin huzursuz olmaması için bu yıl mutlaka kupa almak gerekiyor.O yüzden orta sahadaki en kritik bu mevkiye iki yönlü oynayacak bir oyuncu şart gibi.Bu kısa yorumum tabiki.

Hiç yorum yok: