25 Temmuz 2009 Cumartesi

Arsenal cuma haberleri

Arsenal'in Fransız teknik direktörü Arsene Wenger,mali krizin futbol üzerindeki etkilerinin çok daha fazla hissedilmeye başlanacağını bildirdi.
Transferlerde harcanan astronomik ücretlerin yanıltıcı olduğunu söyleyen Wenger,kulüp olarak benimsenen transfer politikasından vazgeçilmeyeceğini söyledi.Yapılan transferler futbolun krizden etkilenmediğini gösterse de Real Madrid ve Manchester City gibi transfer poltikasının asla izlenilmeyeceği çok açık.
Carlos Vela Amerika'da bulunduğu Gold Cup yarı final maçında Kostarika'nın penaltılarla elenmesinde son penaltıyı kullanarak büyük katkı sağladı.Vela ve takım arkadaşlarının finaldeki rakibi ABD.
Gavin Hoyte ve Henri Lansbury bulunduğu İngiltere U-19 milli takımı 2.maçında Ukrayna ile 2-2 berabere kalırken maçın 26.dakikasında İngiltere'nin penaltısını Lansbury gole çevirdi.
Paragöz Asley Cole Chelsea'de yaptığı açıklamada Manchester City'de çok arkadaşının olduğunu ve bu yıl City'nin Arsenal'i geçeceğini iddia etti.Önce kendi takımı hakkında konuşmayı tercih etmeli....

Hiç yorum yok: